vissza

Capri Lotus elektromos kádlift + csúsztatókorong

Cikkszám : 1704
Capri Lotus elektromos kádlift + csúsztatókorong
Termékleírás Technikai adatok

Megbízható, kis helyigényű, kényelmes ülőpozíciót biztosító szerkezet, mely könnyen kezelhető, alacsony karbantartás igényű, szétszedhető, összehajtható, akkumulátoros működtetésű fürdőkádban használható emelő szerkezet.

Az emelés és süllyesztés a kézi vezérlő megfelelő irányú nyomógombjának lenyomásával történik. Az akkumulátorok lemerülésére a vezérlőn egy kis lámpa figyelmeztet hangjelzéssel együtt. Ilyenkor - a felhasználó biztonsága érdekében - már nem engedhető le a lift a kádba. Az akkumulátorok nedvességtől védett zárt házban helyezkednek el és egy mozdulattal kivehetők a távirányítóval együtt a töltéshez. Teljesen feltöltött akkumulátorral kb. 10-12 emelés végezhető. Az akkumulátorok feltöltése 10 órát vesz igénybe. A felesleges szennyeződés lerakódás elkerülése érdekében nem rendelkezik különálló huzattal, hanem az ülőfelület felszínét látták el bőrbarát csúszásmentes - nanotechnológiás szennylepergető - bevonattal és két oldalon található lehajló oldaltámasszal. A hosszú idejű gondozásmentes használatról a beépített Linak-motor és csavarorsó gondoskodik. Az emelőszerkezet vázáról levehető különálló ülés és háttámla egység. A kádba helyezés előtt leválasztott 2,5 kg-os keret helyzete a kádban egyszerűen beállítható, majd erre a keretre lehet a liftet egy mozdulattal ráilleszteni. A dönthető háttámla 12°-tól 40°-ig állítható, a lift alsó helyzetét elérve a háttámla elkezd dőlni, amely a kezelőgomb elengedésével a kívánt helyzetben megállítható, de kihasználva a teljes döntési lehetőséget igen kényelmes félig fekvő helyzet érhető el a kellemes fürdőzéshez. A 35 cm-es emelési tartomány minden hagyományos kádtípushoz alkalmassá teszi.

Ezt az eszközt akár otthonában is kipróbálhatja mivel az eszköz kölcsönözhető így ha elégedett a termékkel és megszeretné vásárolni a kölcsönzés díját beszámítjuk a vételárba.

 

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
Méretek, adatok
Beülő szélesség 37,5
Beülő mélység 40,5
Ülésmagasság a földtől 7,2 - 42
Háttámlamagasság 72
Terhelhetőség 130
Specifikáció
Anyag műanyag, rozsdamentes acél
Közgyógy Nincs közgyógy
Szélesség kinyitva 71
Szín fehér

Capri Lotus elektromos kádlift + csúsztatókorong Capri Lotus elektromos kádlift + csúsztatókorong
Címkék: capri lotus elektromos kadlift csusztatokorong, 1704, meyra, rehabilitacios es apolasi eszkozok, furdoszobai segedeszkoz