vissza

Meyra ADS két légkamrás antidecubitus párna 40x40 cm

Cikkszám : 3610
Meyra ADS két légkamrás antidecubitus párna 40x40 cm
Termékleírás Technikai adatok

Az ADS egy kerekesszékekhez kifejlesztett ültető-rendszer, amely az optimális nyomáseloszlást ötvözi a megfelelõ stabilitással.

Az ADS párnákat kifejezetten magas rizkójú illetve már dekubitussal rendelkező páciensek számára fejlesztették ki. Javasolható a meglévő decubitus kezeléséhez is, mivel optimális nyomáseloszlást és az adott súlyhoz tartozó legalacsonyabb nyomásértéket garantálja, mely a súlynak megfelően állítható be.   A párna levegővel töltött egy/két légkamrás magból és a cellák tetején lévõ zselés rétegbõl, továbbá csúszásbiztos lélegző, víztaszító, nehezen gyulladó, könnyen tisztítható huzatból áll. Javasolt 40 és 130 kg súly közötti személyeknek.  A párna magas komfortot nyújt, a levegős betét ellenére nincs hintázás, mivel a zselés réteg csillapítja a mozgásokat. A párnahuzat mosható, a belső rész nedvesség álló, így ajánlható inkontinens betegek részére is. A párnahuzat csökkenti a bőr dörzsölődését, továbbá lehetővé teszi a levegő áramlást a test és a párna között, továbbá megfelelően védi a párnát. A párna decubitus megelőző hatását klinikai tanulmányok támasztják alá.

Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) további részletes tájékoztató található a termékről.

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
Specifikáció
Kihordás 60
Közgyógy Közgyógy
Támogatás mértéke 80%
Támogatás nettó 70400

Meyra ADS két légkamrás antidecubitus párna 40x40 cm Meyra ADS két légkamrás antidecubitus párna 40x40 cm Meyra ADS két légkamrás antidecubitus párna 40x40 cm
Címkék: meyra ads ket legkamras antidecubitus parna 40x40 cm, 3610, meyra, rehabilitacios es apolasi eszkozok, decubitus megelozes