vissza

Meyra ADS egy légkamrás antidecubitus párna

Cikkszám : 3609
Meyra ADS egy légkamrás antidecubitus párna
Termékleírás Technikai adatok

Az ADS egy kerekesszékekhez kifejlesztett ültető-rendszer, amely az optimális nyomáseloszlást ötvözi a megfelelő stabilitással. Az ADS párnákat kifejezetten magas rizkójú illetve már decubitussal rendelkező páciensek számára fejlesztették.
A párna decubitus megelőző hatását klinikai tanulmányok támasztják alá.
Javasolható a meglévő decubitus kezeléséhez is, mivel optimális nyomáseloszlást és az adott súlyhoz tartozó legalacsonyabb nyomásértéket garantálja, mely a súlynak megfelően állítható be. A párna levegővel töltött egy légkamrás magból és a cellák tetején lévő zselés rétegből, továbbá csúszásbiztos lélegző, víztaszító, nehezen gyulladó, könnyen tisztítható huzatból áll. Javasolt 40 és 130 kg súly közötti személyeknek.  A párna magas komfortot nyújt, a levegős betét ellenére nincs hintázás, mivel a zselés réteg csillapítja a mozgásokat. A párnahuzat mosható, a belső rész nedvesség álló, így ajánlható inkontinens betegek részére is. A párnahuzat csökkenti a bőr dörzsölődését, továbbá lehetővé teszi a levegő áramlást a test és a párna között, továbbá megfelelően védi a párnát.

Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) további részletes tájékoztató található a termékről.

A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
Méretek, adatok
Teljes szélesség 40
Beülő szélesség 40
Beülő mélység 40
Ülésmagasság a földtől 5
Terhelhetőség Max: 130
Specifikáció
Kárpitszín Fekete huzat
Kihordás 60
Közgyógy Közgyógy
Szín Világoskék / színtelen
Támogatás mértéke 80%
Támogatás nettó 69438

Meyra ADS egy légkamrás antidecubitus párna Meyra ADS egy légkamrás antidecubitus párna Meyra ADS egy légkamrás antidecubitus párna
Címkék: meyra ads egy legkamras antidecubitus parna, 3609, meyra, rehabilitacios es apolasi eszkozok, decubitus megelozes