vissza

Ortopedia Allround 900C

Cikkszám : 1335
Ortopedia Allround 900C
Termékleírás Technikai adatok

Az Allround 900 C egy kifejezetten mozgékony és gazdag kiegészítő választékkal rendelkező elektromos kerekesszék. A könnyebb ki- és beszállást segítik a teljesen kivehető karfák, a szállítást pedig az 50 cm magas teljesen előredönthető háttámla, mivel így jelentősen csökken a mérete.

Kis méret, fordulékonyság és kiváló stabilitás, erős meghajtás és praktikus elektronika jellemzi. A korszerű megjelenésű, kis méretű (60 cm széles és kb. 85 cm fordulókörű), és dinamikus meghajtású (2 x 220 W motorral) eszköz mind beltéri, mind kültéri használatra egyaránt alkalmas. A kényelmes utazás érdekében a hátsó felfüggesztés rugókon támaszkodik, az első kerekek pedig erős villákon fordulnak.
A programozható vezérlő elektronika segítségével a fogyatékosság fajtájához és mértékéhez megfelelően állíthatók be az eszköz menettulajdonságai és a joystick érzékenysége. A beállítást könnyen kezelhető nyomógombok és egyértelmű szimbólumok teszik lehetővé.
Az ülésszélesség 38 és 60 cm között beállítható az oldaltámaszok segítségével, az ülésmélység 40 és 47 cm között választható a háttámla helyzetétől függően. A háttámla alap kivitelben 30 fokig (opcionálisan elektromosan 60 fokig) dönthető. A kartámaszok magassága 18-25 cm között és a vezérlő doboz helyzete beállítható. Kapható normál magasságban állítható és szögben emelhető (módosított) lábtartóval is, sőt a normál lábtartó oldalanként akár 3 cm-rel kijjebb helyezhető. Az elektromos meghajtású kerekesszék teljes súlya kiépítettségtől függően kb. 85 kg, terhelhetősége 130 kg (+10 kg csomag). A meghajtó kerekek 12 ½”-osak, a bolygókerekek 9”-os tömörek.

Minden esetben közlekedésbiztonsági eszközökkel felszerelve (energiatakarékos LED-es világítás, LED-es irányjelző, elakadásjelző és kürt), 50 Ah zárt (zselés) akkumulátorral együtt szállítjuk.
A könnyebb ki- és beszállást segítik a teljesen kivehető karfák, a szállítást pedig az 50 cm magas teljesen előredönthető háttámla, mivel így jelentősen csökken a mérete.
 
 
A termék gyógyászati segédeszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
Vázszerkezet
Vázkialakítás Merev váz
Háttámla Állítható
Kartámasz Állítható
Lábtartó Levehető + felhajtható + állítható hosszúságú
Ülés állíthatósága Állítható
Méretek, adatok
Teljes hosszúság (lábtartóval) 113 cm
Teljes magasság 95 - 100 cm
Beülő szélesség 38-60 cm
Beülő mélység 40 - 56 cm között, állítható beülő szélességtől függően
Ülésmagasság a földtől 45-50 cm
Terhelhetőség 120 kg
Súly (akkumlátorokkal) 85 kg
Felszereltség, tartozékok
Lámpák Elől + hátul
Irányjelző Elől + hátul
Elakadásjelző Elől + hátul
Menet-tulajdonságok
Max. sebesség 6 km/h
Fordulókör átmérője 168 cm
Akadályleküzdő képesség 6 cm
Kapaszkodó képesség 15%
Akkumulátor 2 x 12V 50Ah

Ortopedia Allround 900C Ortopedia Allround 900C Ortopedia Allround 900C Ortopedia Allround 900C Ortopedia Allround 900C Ortopedia Allround 900C Ortopedia Allround 900C
Címkék: ortopedia allround 900c, 1335, meyra, kerekesszekek, elektromos kerekesszek