Lépcsőlift

ThyssenKrupp Access Ltd. több, mint 50 éve gyárt lépcsőlifteket, az eladott liftek száma a világon már 500.000 db felett jár. A hollandiai Rotterdamban lévő gyártóhelyen évente 14.000 db készül.
A Flow2 lift alkalmas kanyarban, több szakaszból álló egyenes emelkedőn, kanyarodva-emelkedő szakaszok áthidalására. Használható akár több emelet összekötésére is, maximálisan 5 szint különbségig.

A vezető sín rögzítése minden esetben a lépcsőhöz történik, így nem igényel statikai számítást a falak vagy a meglévő korlát szempontjából. A sín rögzíthető beton, fém, fa lépcsőszerkezethez. Az ülés felhajtható, így a lépcső is használható marad. Biztonsági érzékelők figyelik az akadályokat, és a balesetek megelőzése érdekében megállítják a liftet. Biztonsági övvel felszerelten szállítjuk! Több használó esetén rádiófrekvenciás távirányítóval hívható. Az alap kiépítettség része 5 m egyenes sín , mechanikusan felhajtható ülés, 2 db távirányító. Mikroprocesszor vezérlésű, a Felhasználó igényiehez alkalmazkodni képes lift. Elektromosan fordítható üléssel kombinálva akár   61 cm széles lépcsőn is kialakítható.

Video  Video